Skip to content

Sportmassage

Houd uw lichaam gezond

heading

Voor sporters zijn trainingen & wedstrijden constante fysieke belastingen. Om het lichaam volop te laten recupereren, is een sportmassage de ultieme oplossing. Omdat Chantal zodanig goed geschoold en opgeleid is, voert ze elke massage perfect volgens het boekje uit.

Een sportmassage is  – in vergelijking met een gewone massage – een pak steviger. Bij dat type massage komen er meerdere intensieve & technische handgrepen aan bod. Chantal kan zo in de diepere lagen masseren en uw verharde weefsel versoepelen.

Het doel van een sportmassage is om de fysieke conditie van de klant te verbeteren, zodat  eventuele klachten snel verdwijnen. Zo’n behandeling is een proces dat best herhaald wordt om het beste resultaat te verkrijgen.

Wanneer kan u langskomen?

heading

Voor de wedstrijd of training (preactiviteitsmassage)

De spieren worden perfect voorbereid op de inspanning. De massage vervangt de opwarming niet, maar kan er wel een goed onderdeel van uitmaken.

Na de wedstrijd of training (postactiviteitsmassage)

Om uw spieren te dehydrateren, uw weefsels te laten herstellen en vermoeidheid weg te werken. Uw lichaam zal zo sneller voorbereid zijn op uw volgende sportsessie.

Tijdens de wedstrijd of training (interactiviteitsmassage)

Net na de inspanning geven we een massage die de fysieke toestand van uw spierweefsels herstelt. De doorbloeding komt weer op gang en maakt uw lichaam klaar voor een volgende inspanning.

Tijdens een rustperiode (passiviteitsmassage)

Deze massage geven we als er even geen training of wedstrijdig op de planning staat. We werken aan diverse lichaamsdelen en kunnen in alle rust de conditie van uw spieren verbeteren.

Onze gegevens

heading

Telefoon

0495 32 57 70

Adres

Eendenstraat 30
2400 Mol

E-mail

info@praktijkgeysen.be

Telefoon

0495 32 57 70

Adres

Eendenstraat 30 2400 Mol (België)

E-mail

info@praktijkgeysen.be

Praktijk momenteel gesloten omwille van een knierevalidatie.